Even voorstellen……

 

Mijn naam is Sibylla Bussink, ik ben woonachtig in het zilverstadje Schoonhoven. Ik ben getrouwd met Dick en heb twee kinderen, Naomi en Milan.

Fotograferen is al jaren mijn passie. In de loop der tijd heb ik diverse cursussen hiervoor gevolgd en mezelf ontwikkeld en sinds 2017 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ik vind het een eer om de mooiste en dierbaarste momenten voor u vast te mogen leggen. Fotograferen is namelijk niet zomaar een “kiekje maken”. Fotograferen is het vastleggen van bijzondere momenten, zoals liefde door elkaar het ja-woord te geven, de liefde voor je kinderen of partner of de liefde voor je huisdier. Ik ben u daarom graag van dienst om uw speciale momenten op een bijzondere manier vast te leggen. Ook ben ik beschikbaar voor bedrijfsfotografie, foto’s voor uw website etc.

Daarnaast vind ik het heerlijk om met de camera naar buiten te gaan en de mooie momenten in de natuur vast te leggen. Ik geniet hier volop van.

Mocht u interesse hebben in een fotoshoot of reportage, stuur mij dan vrijblijvend een bericht. Ik hoop u daarna graag voor mijn camera te mogen begroeten.

 

Een waardevol leven is een verzameling van dankbare momenten.